Последователи

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Повод, без повод

Здравейте,
Спокойно не съм тук за да Ви "предизвиквам" :)
Първо искам да кажа няколко думи за един от любимите ми магазини, а именно http://uau.bg/. Тъй като в момента тече едно тяхно предизвикателство информация, за което може да видите тук.
 В uau.bg може да откриете гомямо разнообразие на шаблони, машини, печати и какви ли не още красоти за нашето хоби. Хората, винаги са били много коректни и бързо изпълняват поръчките. Често ми се е случвало при тях да виждам нещо, което не съм срещала в други български крафт магазини :)
Да си призная единственото, което не ми харесва, е че когато почнах да пазарувам от този е-магазин имаше нещо много примамливо, а именно че поръчка, над 34лв беше с безплатна доставка. Това беше много добра идея ;) Не си мислете, че това, че си плащам доставка ме спира да пазарувам от тях.
Проекта, който искам да Ви покажа днес е направен с един шаблон, който си закупих именно от uau.bg- Shine

Това е  първият ми микс медиен проект. Тази идея ми се върти от доста време в главата и ето, че след като намерих малко време вече е и осъществена :)  Да си призная много се радвам на резултата жалко само че не успях да хвана леко хамелeоновият и перлен ефект от използваните бои :(
За направата на това пано използвах едно от новите изображения на Saturated Canary -Kit.
Други мои хрумки може да разгледате и на http://domashnarabotilnica.com/


Няма коментари:

Публикуване на коментар